Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Operatorul calculator electronic si reţele, îşi desfăşoară activitatea într-un mediu în continuă evoluţie; această ocupaţie este cerută de piaţa muncii.
Procesul de lucru în cazul unui operator calculator electronic şi reţele este corespun...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Recepţionerul îşi desfăşoară activitatea în incinta unităţilor de cazare precum hoteluri, moteluri, complexuri de cazare, pensiuni. Prin specificul activităţii sale, recepţionerul interacţionează permanent cu clienţii şi cu ceilalţi angajaţ...
Întreprinderile sociale sunt societăți comerciale sau organizații nonprofit care, prin statut, îndeplinesc cerințe specifice structurilor de economie socială definite în legislația națională și comunitară și în bunele practici naționale și...
Expert achiziţii publice, este o nouă ocupaţie, necesară în vederea aplicării corecte
şi consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie
publică şi/sau a acordurilor cadru de către autorităţil...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează
şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a
competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau...
Ocupaţia se aplică maseur-ului şi presupune o sferă largă de competenţe pentru desfăşurarea activităţii, şi anume asigurarea condiţiilor igienico-sanitare în cabinetul de masaj şi personale, autopregătirea în vederea efectuării masajelor, e...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Contabilul, se ocupă de întocmirea şi completarea documentelor primare contabile, contarea operaţiunilor
patrimoniale, efectuarea de calcule contabile specifice, completarea registrelor contabile, întocmirea balanţei
de verificare, evalua...
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptor...